Text Size
חמישי 23 נובמבר 2017

דעות - מאמרים

יש מי שמגדיר עצמו מבקר מסעדות ובכוחו לשרבט ולכתוב את דעתו על מסעדה כזו או אחרת. לא אחת, ביקרתי במסעדה שהומלצה על ידי מי שמכונה מבקר מסעדות ולהפתעתי הציפיות שנבנו לאחר קריאת דבריו לא תאמו את המציאות ומכאן הגעתי למסקנה שלכל אחד יש טעם אישי ואין דין דעתו של אחד שווה לדעתו של אחר כי כבר אמרו חכמים שעל טעם ועל ריח אין מה להתווכח. אישית אני אוהב מסעדות דגים ופירות ים ובמיוחד אני אוהב מיקס של טעמים.

אז ארזתי פקלאות ויצאתי לטייל בארצנו היפה כי לא צריך להרחיק עד סלוניקי פיראוס או אתונה כדי להנות מאווירה ים תיכונית של אוכל ונופים פסטורליים. אפשר למצוא העתק לא רע בכלל של האטרקציה הים תיכונית גם כאן אצלנו, ביפו.

לאחר שביקרתי בנמל, צפיתי בספינות ששבות ממסעותיהם לדייג בים, נחתתי על מסעדה מעניינת במיוחד זוהי מסעדת דגים עבדו הדייג שמהווה שילוב מנצח של טעם, אווירה ומיקום נחמד לטיולים. בליל של שפות נשמע בקרב הסועדים. ריח של אוכל טעים נישא באוויר ואנחנו מרגישים בשמיים.

לסיכום: היה נעים לבלות ערב ב"עבדו הדייג", מסעדת דגים ופירות ים יפואית: זו מסעדה שמרגישה נוח עם מה שהיא ועם איפה שהיא. התוצאה, מבחינת הסועד, היא ערבה לחיך, אווירה ים תיכונית נעימה, חניה צמודה בשפע ומתאימה גם לעריכת אירועים.

להמשך קריאה וביקור באתרנו - www.abdu-the-fisherman.co.il

ממליץ